Badkamermeubel

Badkamermeubel kopen?

Een nieuw badkamermeubel: of een complete badkamer kopen doet u niet zomaar. U wilt zich natuurlijk eerst verdiepen in de stijlen, producten en indelingen die mogelijk zijn. Van badkamer demontage tot aan het plaatsen van uw nieuwe badkamer: Homeplaza regelt het van A tot Z. Voor elk budget, stijl en badkamer formaat. Ontdek onze merken en laat u inspireren!

Daarom Home plaza totaal wonen

Aantal van onze merken

Impressie van onze badkamers

De Home plaza totaal wonen aanpak is in uw voordeel

Eerlijk en betrouwbaar advies

Met plezier uw keuken kopen

Geen verassingen achteraf

Snelle oplevering

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Meld uw bezoek aan via het contactformulier

Zoekt u meer dan alleen een badkamer?

Home plaza totaal wonen is uw partner in meer dan het vinden van een badkamer, zo bieden wij ook onderstaande diensten aan.  Homeplaza, uw partner voor totaalwonen!

Tips voor het kopen van uw badkamermeubel

Badkamermeubel kopen?

Een badkamermeubel kopen is een flinke investering en doet u in twee situaties: u wilt uw oude badkamermeubel vernieuwen in een bestaande woning of u gaat uw badkamer in een nieuwbouwhuis inrichten. Beide situaties brengen veel lastige vragen met zich mee: welke indeling is mogelijk? Welke stijl past het beste bij mij? Wat zijn de kosten? Om die vragen te beantwoorden, staan de Homeplaza badkamerspecialisten voor u klaar. U kunt deze pagina goed doorlezen en bij vragen telefonisch contact opnemen, of ons contactformulier invullen. Wij helpen u graag!

Allereerst: uw huidige badkamermeubel verwijderen

Wanneer u in een bestaande woning de badkamer wilt gaan renoveren, dient het huidige badkamermeubel verwijderd te worden. Dit is een zware en lastige klus, zeker wanneer u de rest van de badkamer intact wilt houden. Homeplaza neemt die zorg voor u uit handen. Onze specialisten demonteren als extra service het oude meubel en plaatsen wij het nieuwe badkamermeubel. Precies naar uw wensen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Het kiezen van een nieuw badkamermeubel

Een nieuw badkamermeubel kiezen begint bij weten wat u mooi vindt. Dat begint bij de juiste inspiratie opdoen. Dit kan door middel van het bezoeken van onze sanitairwinkel in Utrecht of rondkijken op Pinterest. Onze tip: maak een moodboard van alles wat u mooi vindt. Misschien heeft u al een goed beeld van wat u wilt, dat is heel fijn. Dat helpt onze adviseurs uw droombadkamer te ontwerpen.

Tips voor het kiezen van een nieuw badkamermeubel:

Hierboven schreven we al over het maken van een moodboard. Dit geeft uzelf en onze adviseurs een goed beeld van uw wensen. Wat vindt u echt een must aan uw badkamermeubel? Noteer wat u vervelend vindt in uw huidige badkamer en schrijf op wat uw wensen zijn. Denk ook na over de volgende zaken:

 

  1. Het design van het meubel

Wanneer u alleen de badkamermeubel wilt renoveren, kunt u kiezen voor veel verschillende modellen. Maar bedenk van tevoren goed of u het meubel in dezelfde stijl wilt als uw huidige badkamer, of durft u buiten de gebaande lijntjes te gaan?

 

  1. Zorg voor voldoende opbergruimte

Heeft u in uw huidige badkamermeubel te weinig opbergruimte? Kies dan zeker voor een extra kast. Zo voorkomt u dat u badkamerspullen moet opbergen in een aparte kamer. Wist u dat u bij Homeplaza ook kasten op maat in Utrecht kunt laten ontwerpen?

 

  1. Kies voor onderhoudsvriendelijke materialen

Een houten badkamermeubel is hartstikke mooi en helemaal in. Omdat het gaat om een natuurproduct, dient u rekening te houden met de vochtige omgeving waarin het zal worden toegepast. Echter vereist het wel regelmatig onderhoud, om het waterafstotend te houden. Wilt u minder onderhoud? Kies dan bijvoorbeeld voor keramische producten.

 

  1. Denk na over een nieuwe spiegel met geïntegreerde verlichting

Bij een nieuw badkamermeubel kiest u vaak ook een nieuwe bijpassende spiegel met geïntegreerde verlichting. Dat is zeer handig, vooral wanneer make-up doen voornamelijk in de badkamer gebeurt.

 

Hulp nodig? Bel voor advies met onze specialisten

Vindt u het lastig om een keuze te maken voor een nieuw badkamermeubel? Geen zorgen, bel of mail vrijblijvend met een van onze specialisten. Kom eens langs in onze badkamer showroom in Utrecht en bekijk de nieuwste trends en mogelijkheden. Onze specialisten staan voor u klaar met deskundig advies. Wilt u een complete badkamerrenovatie uitvoeren? Ook daar denken we graag met u mee en houden wij rekening met uw wensen en budget.

 

Bent u niet op zoek naar een badkamer, maar naar een nieuwe keuken? Ook voor keukens in Utrecht kunt u bij ons terecht.