Badkamer Utrecht

Badkamer kopen?

Een nieuwe badkamer: een complete badkamer kopen doet u niet zomaar. U wilt zich natuurlijk eerst verdiepen in de stijlen, producten en indelingen die mogelijk zijn. Van badkamer demontage tot aan het plaatsen van uw nieuwe badkamer: Homeplaza regelt het van A tot Z. Voor elk budget, stijl en badkamerformaat. Ontdek onze merken en laat u inspireren!

Daarom Home plaza totaal wonen

Aantal van onze merken

Impressie van onze badkamers

De Home plaza totaal wonen aanpak is in uw voordeel

Eerlijk en betrouwbaar advies

Met plezier uw keuken kopen

Geen verassingen achteraf

Snelle oplevering

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Meld uw bezoek aan via het contactformulier

Zoekt u meer dan alleen een badkamer?

Home plaza totaal wonen is uw partner in meer dan het vinden van een badkamer, zo bieden wij ook onderstaande diensten aan.  Homeplaza, uw partner voor totaalwonen!

Tips voor het kopen van uw droom badkamer

Uw nieuwe droombadkamer

Een nieuwe badkamer aanschaffen is een flinke investering, zowel in tijd als in inspanning. Misschien heeft u al een goed beeld van uw wensen? Of bent u vrijblijvend op zoek naar advies voor een toekomstplan? Kom eens langs in de badkamer showroom Utrecht van Homeplaza. Onze badkamerspecialisten geven u handige tips en ideeën waar u op kunt letten. Ook denken wij graag mee met een ontwerp voor de indeling van uw nieuwe badkamer, waarbij wij uiteraard rekening houden met uw budget. Een nieuwe badkamer uitzoeken is nog nooit zo leuk geweest. De beste sanitairwinkel Utrecht

Het begint allemaal met uw wensen

Om erachter te komen wat uw wensen zijn voor een nieuwe badkamer, adviseren wij een moodboard te maken. Hierin plakt u plaatjes van badkamers die u mooi vindt of laat u elementen zien waar uw hart sneller van gaat kloppen. Is dat een inloopdouche? Of misschien een marmeren badkamer met losstaand bad? Alles is mogelijk. Dit moodboard gebruiken de specialisten van Homeplaza om u deskundig advies te geven.

Maak uw badkamer moodboard compleet

Naast het moodboard, vragen wij u ook na te denken over de vraag: wat vindt u echt een must in uw badkamer? Noteer wat u vervelend vindt in uw huidige badkamer en schrijf op wat uw wensen zijn. Denk ook na over de volgende zaken:

  1. De basis: een logische indeling en voldoende bewegingsvrijheid

Hoeveel m2 is uw badkamer? Klein, middelgroot of groot? Vanzelfsprekend kunt u bij een grote badkamer kiezen voor een dubbele wastafel en zowel een ligbad als inloopdouche. Bij een kleine badkamer dient u rekening te houden met kleinere kastjes en een compacte douche en/of toilet.

  1. Een of twee wastafels?

Afhankelijk van uw huishouden kunt u kiezen voor een of twee wastafels. Leent de ruimte zich voor twee wastafels? Dan is dat ideaal om naast elkaar tanden te kunnen poetsen.

  1. Extra mogelijkheden: vloerverwarming

Wilt u voorkomen om ‘s ochtends met uw blote voeten op de koude tegels te staan? Denk dan ook aan vloerverwarming. Vooral in nieuwbouwwoningen is dit een logische keuze, wanneer de badkamer nog gebouwd moet worden.

  1. Badkamerverlichting: zorg voor het juiste licht

Badkamerverlichting dient zowel sfeervol als functioneel te zijn, maar is vaak een ondergeschoven kindje. Zeker wanneer u helemaal geen raam in uw badkamer heeft. Heeft u wensen om een raam te laten plaatsen? Bij een complete badkamerrenovatie kunnen wij daar zeker met u over meedenken.

  1. Zorg voor genoeg opbergruimte

In veel gevallen is het mogelijk om een extra zijkast te kiezen. Dit is vooral heel nuttig in grote huishoudens, waarbij iedereen zijn eigen spullen heeft. Ook is het mogelijk om een kast op maat te laten maken.

Badkamer showroom Utrecht

Wij kunnen ons voorstellen dat u na het lezen van deze informatie veel stof tot nadenken heeft. Ons advies is dan ook om eens vrijblijvend langs te komen in onze badkamer showroom in Utrecht. In deze showroom van Homeplaza vindt u tientallen van voorbeeld complete badkamers, van marmeren badkamers tot aan badkamers met natuurlijke producten, zoals hout. Ook kunt u bij ons losse elementen vinden. Bijvoorbeeld een badkamermeubel, losstaand bad, of een regendouche, een houten badkamermeubel. Wellicht wilt u in uw droombadkamer wel een combinatie van deze drie elementen? Niets is onmogelijk bij Homeplaza.

Kosten voor een nieuwe badkamer

Misschien de belangrijkste vraag tijdens het oriënteren naar een nieuwe badkamer is wel: wat kost een nieuwe badkamer? Om eerlijk te zijn: dat is op voorhand heel moeilijk te zeggen. Dit is compleet afhankelijk van uw wensen, de mogelijkheden in uw huis, de materialen die u wilt, en of u uw huidige badkamer zelf gaat slopen of uitbesteed aan ons. Om u een eerlijk kostenplaatje te voorzien, adviseren wij langs te komen in onze sanitairwinkel in Utrecht. Wilt u hier een afspraak voor maken? Neem dan contact met ons op, dan zorgen wij dat de juiste specialist u te woord staat.

Vrijblijvend advies voor uw droombadkamer

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie vragen? Vul ons contactformulier in en wij reageren zo snel mogelijk op uw mail.

 

Bent u niet op zoek naar een badkamer, maar naar een nieuwe keuken? Ook voor keukens in Utrecht kunt u bij ons terecht.