Kasten op maat Utrecht

(Inloop)kast op maat

Inloopkasten zijn populair. Het is dan zeker een toevoeging aan elk huis en biedt heel veel voordelen. Ze bestaan in allerlei maten en vormen, afhankelijk van de beschikbare ruimte in huis. Maar wat zijn nu de voordelen van de inloopkast? Wat zijn uw wensen en waar kunnen wij u mee helpen? Bent u op zoek naar een compleet pakket van ontwerp tot realisatie? Wij helpen u graag! 

Daarom Home plaza totaal wonen

Aantal van onze merken

Impressie van onze (inloop) kasten

De Home plaza totaal wonen aanpak is in uw voordeel

Eerlijk en betrouwbaar advies

Met plezier uw inloopkast op maat

Geen verassingen achteraf

Snelle oplevering

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Meld uw bezoek aan via het contactformulier

Zoekt u meer dan alleen een inloopkast?​

Home plaza totaal wonen is uw partner in meer dan het vinden van een inloopkast, zo bieden wij ook onderstaande diensten aan.  Homeplaza, uw partner voor totaal wonen!

De voordelen van een inloopkast op maat

Kasten op maat

Kasten op maat zijn erg populair. Door deze op maat te laten maken, bieden ze heel veel voordelen. Afhankelijk van de ruimte waar de op maat gemaakte kast moet komen, zijn er veel mogelijkheden beschikbaar. Wat zijn uw wensen en waar kunnen wij u mee helpen? Homeplaza denkt met u mee: van ontwerp tot realisatie. Wij helpen u graag!

De voordelen van een inloopkast op maat

Een op maat gemaakte inloopkast biedt vele voordelen. U kunt deze volledig afstemmen op uw garderobe, waarbij wij handige oplossingen kunnen bieden. Denk bijvoorbeeld aan een schoenenrek op maat en verlichting.

 

Het grootste voordeel aan een inloopkast op maat is dat u zelf de indeling kunt bepalen. Dit doet u op basis van uw garderobe. Bestaat uw garderobe over het algemeen uit maxi dresses of pakken? Zorg voor extra veel hang gedeeltes. Ga na wat voor ruimte u nodig heeft en schrijf uw wensen op. Overleg met één van onze adviseurs over de beste indeling.

 

Doordat een inloopkast vaak makkelijk aan te passen is, kunt u bij een wisselende garderobe de indeling zo aanpassen. Een plankje erbij of een hanggedeelte toevoegen? Geen probleem, wij denken daar met u over na.

Een kast op maat in de badkamer

Wist u dat het ook mogelijk is om een kast op maat te laten maken voor de badkamer? Dit is bijvoorbeeld een goede oplossing om in kleine woningen extra opbergruimte te creëren. In onze sanitairwinkel Utrecht kunt u terecht voor badkamermeubels met bijpassende kasten op maat. Ditzelfde is ook mogelijk in uw keuken, wanneer u op zoek bent naar extra opbergruimte of wellicht een mooie servieskast op maat.

Een wasmachine kast

Een kast op maat is ook ideaal voor de wasmachine. Het zorgt er niet alleen voor dat de wasmachine mooi is opgeborgen, maar ook dat uw voorraad schoonmaakmiddelen, emmers, stofzuiger in de kast verwerkt zijn. Op die manier heeft u alles binnen handbereik, een opgeruimde kast en de wasmachine achter gesloten deuren. Dat wilt u toch ook?    

Betaalbare kasten op maat in Utrecht

Een kast op maat is een flinke investering. Dat begrijpen wij bij Homeplaza maar al te goed. Door het slim inkopen van onze producten, kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden. Benieuwd wat de kosten zijn voor uw nieuwe op maat gemaakte kast? Kom langs in onze showroom en laat een offerte op maat maken.

Afspraak maken met Homeplaza in Utrecht

Homeplaza is 7 dagen per week geopend. Onze specialisten staan elke dag voor u klaar met deskundig advies. Wij adviseren u een afspraak in te plannen, zodat we uitgebreid de tijd voor u kunnen nemen. Uiteraard bent u van harte welkom om eens op uw eigen gemakje binnen te lopen. Laat u verrassen door ons aanbod. Graag tot ziens bij Homeplaza in Utrecht.