Een nieuwe keuken uitzoeken is een hele klus. Materialen, kleuren, stijlen, apparatuur: veel zaken waar u aan moet denken om uw droomkeuken uit te kiezen. U kunt bij ons terecht voor de mooiste keukens, de laatste trends en natuurlijk passend advies. Onze specialisten helpen u graag bij het uitzoeken van de keuken die het beste bij u past.

1.   Wat is uw favoriete stijl?

Waar vroeger veel keukens in landelijke stijl gebouwd werden, is tegenwoordig de keuze aan verschillende stijlen enorm. We zetten de meest voorkomende stijlen voor u op een rij:

In onze showroom vindt u keukens in verschillende stijlen. Weet u echt niet waar te beginnen met uw zoektocht? Kom langs in onze showroom en laat u inspireren. Home-plaza maakt gebruik van de beste kwaliteit en keukenapparatuur.

2.   Bepaal de kleurstelling

keukens utrecht

Het kiezen van de juiste kleuren in de keuken is een heel belangrijk onderdeel. Kleuren bepalen grotendeels de sfeer van een ruimte. Gaat u voor een basic, warme, strakke of een kleurrijke keuken? Iedere kleur en combinatie creëren verschillende effecten. Bent u benieuwd hoe u kleuren en kleurencombinaties het beste kan gebruiken om uw keuken de sfeer te geven die u graag zou willen? Kom langs in onze showroom en bekijk de mogelijkheden!

 

Bron: Pinterest

3.   Kies de apparatuur

Keukenapparatuur is ook heel belangrijk. Het zorgt voor kookgenot en ook voor lekkere maaltijden. Iedereen geniet van een mooie keuken. Maar wat vindt u belangrijk? Is een combinatie oven voldoende? Of gaat u voor een kookplaat zes pits? Is een warmhoudplaat belangrijk of overbodige luxe? Neem uw inspiratie mee naar de showroom en stel samen met onze specialisten uw droomkeuken samen.

keukens kopen

 

Bron: Pinterest

Een keuken kopen in Utrecht?

Homeplaza keukenspecialist is 7 dagen per week geopend. Onze specialisten staan elke dag voor u klaar met deskundig advies voor een keuken kopen in Utrecht. Onder het genot van een kopje koffie begeleiden zij u door de showroom en vertellen ze meer over de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Wij adviseren u een afspraak in te plannen, zodat we uitgebreid de tijd voor u kunnen nemen. Uiteraard bent u van harte welkom om eens binnen te lopen en zelf een rondje langs de inspiratie te lopen. Laat u verrassen door ons aanbod. Graag tot ziens bij Homeplaza in Utrecht.

4.   Hulp bij het uitzoeken van uw keuken?

Heeft u nog vragen naar aanleiding van het lezen van dit blog? Neem dan contact op met onze specialisten. We verwelkomen u graag in een onze showroom in Utrecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *