Keukens Utrecht

Keukens kopen?

Een nieuwe keuken kopen doet u niet zomaar. Het gaat immers om een flinke investering. U heeft een huis gekocht en moet een nieuwe keuken uitzoeken? Of gaat u een bestaande keuken verbouwen? De mogelijkheden zijn eindeloos en daardoor wordt kiezen ook niet makkelijker. Onze adviseurs staan voor u klaar. Met jarenlange ervaring, kennis van de huidige trends en onze expertise brengen wij uw wensen in kaart. Zo kunt u nog jaren genieten in uw keuken! Neem contact met ons op om de mogelijkheden direct te bespreken. 

Daarom Home plaza totaal wonen

Aantal van onze merken

De Home plaza totaal wonen aanpak is in uw voordeel

Eerlijk en betrouwbaar advies

Met plezier uw keuken kopen

Geen verassingen achteraf

Snelle oplevering

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Meld uw bezoek aan via het contactformulier

Zoekt u meer dan alleen een nieuwe keuken?

Home plaza totaal wonen is uw partner in meer dan het vinden van een keuken, zo bieden wij ook onderstaande diensten aan. Homeplaza, uw partner voor totaalwonen! 

Waar moet u op letten bij het kiezen van een nieuwe keuken?

Uw nieuwe droomkeuken

Op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe droomkeuken? Dan bent u bij keukenspecialist Homeplaza aan het juiste adres. Kom langs in onze keukenshowroom Utrecht. Wij bieden u een uitgebreide collectie aan keukens, in diverse stijlen en bijbehorende accessoires. Doe alsof u thuis bent en bekijk uitgebreid alle keukens die in uw smaak vallen. Zo vindt u altijd een keuken die helemaal past bij uw leefsituatie en budget.

Een 3D ontwerp van uw keuken

Om u een goed beeld te geven van hoe uw droomkeuken bij Homeplaza eruit komt te zien, maken onze specialisten in de showroom een 3D ontwerp voor u. Het keukenontwerp is uniek en afgestemd op uw wensen. Daarbij letten we ook op functionaliteit, zodat koken in uw nieuwe keuken echt een beleving gaat zijn.

Een keuken voor uw nieuwbouwwoning uitzoeken

U bent van harte welkom in onze showroom in Utrecht om de keuken voor in uw nieuwbouwwoning samen te stellen. Onze specialisten denken met u mee in praktische keukenoplossingen. Door onze jarenlange ervaring en uitstekende service kunnen wij in onze sanitairwinkel Utrecht ook meedenken in andere oplossingen voor uw nieuwbouwwoning. Bijvoorbeeld voor een badkamermeubel, complete badkamer en kasten op maat.  

Tips voor het kiezen van een nieuwe keuken

Een nieuwe keuken uitzoeken doet u niet zomaar. Er gaat een heel proces aan vooraf. Wij delen graag een aantal tips om het proces te vergemakkelijken. Allereerst dient u na te gaan hoe belangrijk de keuken voor u is: wilt u naast het koken ook eten in de keuken, wilt u de keuken betrekken bij de woonkamer, welke indeling past het beste bij u?

 

  1. Kies uw gewenste stijl: houdt u van landelijk, strak en modern, luxe of een keuken met een twist van allemaal? Kom langs in onze showroom en ontdek alle mogelijkheden.
  2. Kies de juiste indeling: gaat u voor een i-vormige keuken, een L-vorm, een U-vorm, een parallelle keuken, of een kookeiland? Afhankelijk van vele factoren en hoeveel werkblad of opbergruimte u nodig heeft, kiest u de indeling. Vindt u het lastig om te kiezen? Ga dan in gesprek met onze specialisten, door hun deskundigheid kunnen zij u goed op weg helpen.
  3. De plaatsing van apparatuur: tijdens het koken is uw veiligheid van belang. Denk eraan dat de allerbeste indeling van uw oven of magnetron op armhoogte is. Wanneer u de oven en magnetron niet naast elkaar wilt plaatsen, maar boven elkaar, plaats deze dan niet hoger dan ooghoogte. Zo verkleind u het risico om hete gerechten over u heen te krijgen.
  4. Zorg voor genoeg ruimte: zorg ervoor dat u de ruimte die u beschikbaar heeft zo optimaal mogelijk benut. Er zijn veel mogelijkheden om in uw ruimte meer spullen op te bergen. Onze specialisten kunnen u op dit gebied goed adviseren. Ontdek welke oplossing het beste in uw nieuwe keuken past.

Budgetvriendelijke en betaalbare keukens in Utrecht

Het uitzoeken van een keuken is een prijzige investering. Dat begrijpen wij bij Homeplaza maar al te goed. Door het slim inkopen van onze producten, kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden. Dat is fijn voor u en uw portemonnee. Benieuwd wat de kosten zijn voor uw nieuwe keuken? Kom langs in onze showroom en laat een offerte op maat maken.

Afspraak maken Homeplaza Keukens Utrecht

Homeplaza keukenspecialist is 7 dagen per week geopend. Onze specialisten staan elke dag voor u klaar met deskundig advies. Onder het genot van een kopje koffie begeleiden zij u door de showroom en vertellen ze meer over de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Wij adviseren u een afspraak in te plannen, zodat we uitgebreid de tijd voor u kunnen nemen. Uiteraard bent u van harte welkom om eens binnen te lopen en zelf een rondje langs de inspiratie te lopen. Laat u verrassen door ons aanbod. Graag tot ziens bij Homeplaza in Utrecht.