sanitairwinkel utrechtEen nieuwe badkamer uitzoeken doet u niet zomaar. U laat zich graag inspireren door Pinterest of door het bezoeken van een sanitairwinkel in Utrecht. Bent u woonachtig in de omgeving van Utrecht? Kom dan naar Homeplaza. Maar onze klanten komen ook uit andere regio’s in Nederland. Zij ervaren een fijne sfeer in onze winkels, een uitgebreid assortiment en specialistisch advies.

A-merken

U vindt bij ons een uitgebreid assortiment aan sanitair. Inspiratie genoeg en A-merken tegen scherpe prijzen. Wij bieden alleen de beste kwalitatieve producten aan tegen de meest scherpe prijzen. Zo blijft het voor u ook leuk om langs te komen.

Bepaal uw stijl

Gaat u voor het eerst een sanitairwinkel bezoeken? Bepaal van tevoren uw favoriete stijl. Kijk bijvoorbeeld rond op Pinterest en maak een moodboard van badkamers die u mooi vindt. Het is ook mogelijk om een moodboard van diverse badkamermeubels te maken. Onze specialisten zullen u namelijk adviseren in de winkel en diverse stijlen samen bekijken. Misschien weet u nog niet precies welke stijl u mooi vindt? Geen probleem, samen met onze specialisten stellen zij uw droombadkamer samen.

Inspiratie opdoen?

Inspiratie opdoen voor een uw nieuwe sanitair? Bekijk hieronder een aantal mooie  badkamers! Natuurlijk is het ook afhankelijk van de soort ruimte die u heeft, welke mogelijkheden er zijn voor uw badkamerrenovatie. Heeft u een grote badkamer of een kleine badkamer? Wilt u een bad of extra toilet in de ruimte plaatsen? Dan moet u ook rekening houden met de de ruimte.

Bron: Pinterest

sanitairwinkel inspiratieMaak uw badkamer moodboard compleet

Naast het moodboard, vragen wij u ook na te denken over de vraag: wat vindt u echt een must in uw badkamer? Noteer wat u vervelend vindt in uw huidige badkamer en schrijf op wat uw wensen zijn. Denk ook na over de volgende zaken: de basis: een logische indeling en voldoende bewegingsvrijheid. Een of twee wastafels? Extra mogelijkheden: vloerverwarming. Badkamerverlichting: zorg voor het juiste licht en zorg voor genoeg opbergruimte.

Hulp bij het uitkiezen van uw badkamer?

Heeft u nog vragen naar aanleiding van het lezen van dit blog? Neem dan contact op met onze specialisten. We verwelkomen u graag in een onze Sanitairwinkel in Utrecht. Houd onze blog in de gaten voor inspiratie, acties en nieuws van Floorplaza. Elke maand publiceren wij een nieuwe blog die u verder kan helpen om uw huis tot uw droomhuis te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *