4,9 sterren (324)

5/5

(Inloop)kasten

5/5
4,9 sterren (324)

(Inloop)kast op maat

Inloopkasten zijn populair. Het is dan zeker een toevoeging aan elk huis en biedt heel veel voordelen. Ze bestaan in allerlei maten en vormen, afhankelijk van de beschikbare ruimte in huis. Maar wat zijn nu de voordelen van de inloopkast? Wat zijn uw wensen en waar kunnen wij u mee helpen? Bent u op zoek naar een compleet pakket van ontwerp tot realisatie? Wij helpen u graag!

Maak een afspraak

Schermafbeelding 2022 01 28 om 10.55.27 1536x1268 2

Impressie van onze (inloop)kasten

Bekijk deze producten in onze showroom

Daarom kies je voor Homeplaza

image 2
NOA Gecertificeerd

De voordelen van een inloopkast op maat

Het grootste voordeel van een inloopkast op maat is dat u zelf de indeling kan bepalen. Berg op een georganiseerde manier al uw kleren op. Zo blijft het overzichtelijk.

  • Bestaat uw garderobe over het algemeen uit maxi dresses of pakken? Zorg voor extra veel hang gedeeltes.

Ga na wat voor ruimte u nodig heeft en schrijf uw wensen op. Overleg met één van onze adviseurs over de beste indeling.

Doordat een inloopkast vaak makkelijk aan te passen is, kunt u bij een wisselende garderobe de indeling zo aanpassen. Een plankje erbij of een hanggedeelte toevoegen? Om maar een aantal mogelijkheden te noemen:

  • Extra planken
  • Extra lades
  • Spiegels
  • Spelen met het licht
  • Eventueel zelfs een wasmand

Naast de indeling van de kast, kunt u ook bepalen welke materialen de kast gemaakt moet worden. Hout, kunststof, glazen deuren? De keuze is reuze! Houd rekening met verschillende lichttypes of het is zoals u het wilt hebben. Advies nodig? Wij staan voor u klaar.

Met een spiegel komt u al een heel eind. Zorg ervoor dat deze bij het ontwerp wordt meegenomen. Zit er een raam in de ruimte waar de inloopkast komt? Denk aan het daglicht dat hier vandaan naar binnen schijnt. Zorg ervoor dat uw spiegelbeeld geen last heeft van tegenlicht, zodat u uw outfits nog beter kunt bekijken. 

Een voordeel dat er eentje is op lange termijn, maar daarom vast en zeker niet minder belangrijk is: een inloopkast voegt waarde toe aan een huis. Als u ooit van plan bent uw woning te verkopen is die inloopkast iets dat de prijs zal verhogen. 

5/5