4,9 sterren (324)

5/5

Vloeren Utrecht

5/5
4,9 sterren (324)

De juiste dienstverlening

Voor nieuwe vloeren in Utrecht bent u welkom in de ruime showroom van Homeplaza Totaal Wonen. Wij hebben een prachtige collectie vloeren voor u in het assortiment. Weet u al precies wat voor vloeren u wilt kopen? Dan bieden wij de juiste dienstverlening om ervoor te zorgen dat u al op korte termijn kunt gaan genieten van uw nieuwe vloeren in Utrecht. Weet u het eigenlijk nog niet zeker? Dan kunt u zich in onze showroom laten inspireren door de diverse soorten vloeren in Utrecht. Wij bieden vloeren in verschillende categorieën, namelijk houten vloeren, vloertegels, laminaat en pvc vloeren. Uiteraard zijn al deze vloeren bij ons te verkrijgen in meerdere kleuren, designs en afwerkingen. Wilt u nieuwe vloeren in Utrecht kopen? Wij staan voor u klaar in onze showroom.

Group 32
Group 26
Group 28
Group 24
Group 27
Group 31
Group 25
Group 29

Impressie van onze vloeren

Bekijk deze producten in onze showroom

Daarom kies je voor Homeplaza

image 2
NOA Gecertificeerd

Pvc vloeren Utrecht

Wij bieden uitstekende houten vloeren in Utrecht die een uitstekende keuze vormen wanneer u wilt genieten van de kwaliteiten van echt hout. De laatste jaren zien we vooral veel laminaatvloeren, waarvoor u bij ons natuurlijk ook welkom bent. Toch, we zien ook dat er weer meer aandacht uit gaat naar de echt houten vloeren in Utrecht. Logisch, want echt houten vloeren bieden tal van voordelen. Een massief houten vloer kent bijvoorbeeld een bijzonder lange levensduur, zeker bij goed onderhoud. Komt u bij ons voor houten vloeren in Utrecht, dan kunt u zelf de ideale vloer creëren. De vloeren zijn namelijk onbehandeld, waardoor u de houten vloeden zelf kunt lakken, waxen of oliën in een kleur en stijl naar wens.

Onze vloeren winkel in Utrecht is een pure inspiratiebron voor iedereen die nieuwe vloeren nodig heeft. Tegenwoordig zijn er eindeloos veel soorten vloeren, waardoor het lastig kan zijn om te bepalen wat u wilt. In onze vloeren winkel in Utrecht staan experts voor u klaar die u alles kunnen vertellen over de voor- en nadelen van elke soort vloer uit ons assortiment. Wij denken met u mee en bieden u een persoonlijk advies op basis van uw specifieke situatie. Uiteraard kunt u de mogelijkheden zelf ervaren in onze vloeren winkel in Utrecht. Onze showroom is de perfecte plek om nader kennis te maken met de soorten vloeren, met de stijlen en sferen, met de kenmerken én natuurlijk ook de prijzen.

U kunt onze vloeren in Utrecht aan de woonboulevard komen bekijken. Wij zijn gevestigd op een praktische locatie, waar u altijd gemakkelijk kunt parkeren en er direct een mooi dagje uit van kunt maken. Wij presenteren onze vloeren in Utrecht aan de woonboulevard in een sfeervolle en vriendelijke setting. Voor ons is het dan ook belangrijk dat bezoekers zich prettig en ontspannen voelen. Dit versterkt de winkelervaring. Wij zetten ons in voor een optimale klanttevredenheid, en dat merkt u. Zoekt u een speciaal soort vloeren in Utrecht aan de woonboulevard? Dan vindt u altijd de juiste varianten in onze showroom, van vloeren in een landelijke sfeer tot vloeren in een moderne en klassieke sfeer. Alles is mogelijk. Wilt u een vloer die direct voor meer sfeer, warmte en romantiek zorgt? Dan kunnen wij u zeker één van onze massief houten vloeren aanraden.

Komt u bij ons in Utrecht voor vloeren voor uw woning of bedrijfspand? Dan kunt u rekenen op een uitstekende dienstverlening. Het is in alle gevallen belangrijk dat uw nieuwe vloer goed past bij de behoeften. Zo kan het voor een bedrijfspand belangrijk zijn dat de vloer bestand is tegen een zwaardere en / of intensievere belasting. Voor woningen geldt dat de vloer goed moet passen bij de behoeften van het huishouden, nu en in de toekomst. U kunt in Utrecht vloeren van diverse materialen bekijken. Heeft u een keuze uit de beschikbare vloeren kunnen maken? Dan kunnen we verder kijken naar de gewenste stijl en kleur. Wij zijn er uiteraard om u van een advies te voorzien wanneer u hier behoefte aan heeft. Kom in Utrecht de vloeren bekijken, laat u inspireren en u vindt gegarandeerd de vloer die aan al uw wensen en eisen voldoet.

Waarom zou u nu naar Homeplaza Totaal Wonen komen voor nieuwe vloeren in Utrecht? Hier zijn meerdere goede redenen voor te noemen. Op de eerste plaats bieden wij een uitstekende service en een groot en veelzijdig assortiment vloeren in Utrecht. Wij beschikken over alle kennis om u van een gedegen advies te voorzien. U kunt rekenen op de laagste prijs garantie. Wij voeren zowel de productie als de installatie in eigen beheer uit, waardoor u bij ons altijd direct bij de bron koopt. Dit merkt u aan de prijs, en dat is prettig. U hoeft ook nooit lang te wachten op uw nieuwe vloeren in Utrecht. Wij hebben tienduizenden vierkante meters op voorraad en werken met eigen ervaren professionals voor het leggen van de vloeren in Utrecht.

Kom onze vloeren aan de woonboulevard in Utrecht bekijken in onze showroom. Hier vindt u eindeloos veel inspiratie en staan wij uiteraard voor u klaar met meer informatie en advies. U kunt de vloeren aan de woonboulevard in Utrecht komen bekijken, maar u kunt ook direct alles regelen als u dat wilt, van aankoop tot installatie. Wilt u eerst meer weten voordat u langskomt voor een kijkje bij onze vloeren aan de woonboulevard in Utrecht? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag op vrijblijvende basis. 

5/5