4,9 sterren (324)

5/5
20 korting op alle keukens 2

Keukens Utrecht

5/5
4,9 sterren (324)

Ervaren professional

Keukens in Utrecht bekijken om u te laten inspireren voor uw eigen nieuwe keuken? Kom naar de showroom van Homeplaza Totaal Wonen, uw specialist in keukens in Utrecht. Uiteraard bent u bij ons ook welkom voor onder meer badkamers, vloeren, traprenovaties en zelfs voor het uitbesteden van complete verbouwingen. Wij staan voor u klaar wanneer u onze keukens in Utrecht wilt bekijken.

Wilt u direct een keuken op maat laten ontwerpen? Dan is het goed om hiervoor een afspraak te maken, zodat wij zeker kunnen zijn dat wij hier voldoende tijd voor vrijmaken. Er staat altijd een ervaren professional voor u klaar om u van een persoonlijk advies en meer informatie te voorzien.

Group 1
Group 4
Group 9
ezgif.com gif maker 1
Group 2 1
Group 3
Group 6

Impressie van onze keukens

Bekijk deze producten in onze showroom

Daarom kies je voor Homeplaza

image 2
NOA Gecertificeerd

Keuken Utrecht

Een nieuwe keuken in Utrecht kopen. Dat is een hele stap. Wellicht is uw huidige keuken verouderd, van slechte kwaliteit of eenvoudigweg niet (meer) passend aan uw woonwensen of stijlvoorkeur. Wat de reden ook is, bij ons vindt u altijd een nieuwe keuken in Utrecht die wél aan al uw wensen en eisen tegemoet komt. Wij hebben een groot aanbod keukens in Utrecht voor u klaarstaan in onze showroom.

Hier kunt u de nodige inspiratie opdoen, wat zeker ook handig is als u nog niet precies weet wat u wilt. Een nieuwe keuken in Utrecht kopen brengt vaak meer vraagstukken met zich mee dan u vooraf had gedacht. Zo moet u niet alleen nadenken over de stijl, de kleur en de sfeer, maar bijvoorbeeld ook over de indeling en de opbergruimte. Wij denken natuurlijk altijd graag met u mee.

Wilt u een keuken kopen in Utrecht, maar weet u nog niet precies wat u wilt? Hierbij geven wij u graag een eerste belangrijke tip mee. Kijk eens naar uw huidige keuken en noteer wat daar niet goed aan is. Welke zaken in uw keuken voldoen niet langer aan uw wensen? Wanneer u hier een goede kijk op heeft, dan weet u beter wat uw verwachtingen van een nieuwe keuken zijn.

Wilt u bijvoorbeeld een keuken kopen in Utrecht die warmte, landelijkheid en romantiek uitstraalt, of wilt u liever een moderne keuken, bijvoorbeeld in een betonlook stijl? Denk eens aan het materiaal van het keukenblad en het design en de kleuren van de keukenkastjes. Een keuken kopen in Utrecht wordt makkelijker wanneer u goed weet wat u vooral niet wilt, waardoor er snel een idee ontstaat van wat u wel wilt.

In bepaalde gevallen is het niet noodzakelijk of wenselijk om de hele keuken te vervangen door een nieuwe keuken in Utrecht. Zeker wanneer de woning een bepaalde authentieke sfeer uitstraalt, zoals vaak bij woningen uit de jaren dertig het geval is, dan is het soms wenselijk om deze sfeer te behouden. Een keuken renovatie in Utrecht kan dan een betere optie zijn.

Bij een keuken renovatie in Utrecht kan rekening worden gehouden met het creëren van een nieuwe sfeer, terwijl de oude sfeer toch aanwezig blijft. Uiteraard heeft u zelf in de hand in hoeverre de uitstraling van de keuken uiteindelijk verandert. Ook voor een professionele keuken renovatie in Utrecht bent u bij Homeplaza Totaal Wonen van harte welkom.

U kunt in Utrecht keukens in diverse kleuren, stijlen en indelingen bewonderen. Het is belangrijk dat uw nieuwe keuken goed past bij uw smaak, uw voorkeuren en natuurlijk uw behoeften. U vindt in Utrecht keukens voor zowel grotere als kleinere ruimten in huis, waarbij de indeling effectief kan worden opgesteld naar de beschikbare ruimte. Wilt u bijvoorbeeld een bar om met de kinderen aan te kunnen ontbijten?

Wilt u een kookeiland of wilt u juist dat het zo compact mogelijk blijft, bijvoorbeeld omdat u niet vaak zelf kookt? Bekijk in Utrecht keukens in onze showroom en ontdek waar uw behoeften werkelijk liggen. Uiteraard staan wij in onze showroom voor u klaar om u te informeren en te adviseren.

Keukens zijn in deze tijd helemaal niet meer zo standaard als voorheen. Echt alles is mogelijk wanneer u een nieuwe keuken in Utrecht wilt. Er zijn kookeilanden en ontwerpen met een bar, er zijn rechte en ronde keukens, hoekkeukens en nog tal van andere soorten. Wilt u een nieuwe keuken kopen, dan kunt u zich door onze keukens in Utrecht laten inspireren.

Uiteraard kunnen wij er vervolgens voor zorgen dat de gewenste keuken helemaal op maat wordt gemaakt. Hierbij houden wij niet alleen rekening met de beschikbare ruimte in uw woning, maar natuurlijk ook met de gewenste indeling en opstelling. Weet u niet welke keukenopstelling voor u het meest praktisch is? Wij denken natuurlijk graag met u mee!

Een ander belangrijk punt om rekening mee te houden als u een nieuwe keuken in Utrecht wilt kopen is natuurlijk uw budget. U heeft een bepaald bedrag beschikbaar en u wilt niet méér uitgeven dan dat bedrag. Dit begrijpen wij. Daarom zorgen wij ervoor dat uw budget niet overschreden wordt.

Wij bespreken met u alle mogelijkheden voor de nieuwe keuken, waarbij wij rekening houden met uw budget. Uiteindelijk ontvangt u van ons altijd eerst een offerte, zodat u precies weet waar u financieel aan toe bent. Op deze manier krijgt u ook in geen geval te maken met vervelende financiële verrassingen achteraf.

Is de ruimte al vrij en kan uw nieuwe keuken in Utrecht zo door ons geplaatst worden? Dan is dit in de meeste gevallen te realiseren binnen twee werkdagen. Uiteraard is de precieze duur mede afhankelijk van het keukendesign en de grootte van de keuken.

Wilt u een keuken renovatie in Utrecht laten uitvoeren? Hiervoor nemen wij gemiddeld twee tot drie weken de tijd. Uiteraard overleggen wij de planning altijd vooraf met u.

In onze keuken showroom in Utrecht staan ervaren professionals klaar om u te informeren, te adviseren en met u mee te denken. Wij besteden ook altijd veel aandacht aan wooncomfort, gezondheid en energiebesparing. Zo helpen wij u graag om uw woning duurzamer te maken. Kom gerust eens langs in onze keuken showroom in Utrecht om inspiratie op te doen voor uw nieuwe keuken.

Wilt u direct een keuken samenstellen en laten ontwerpen? Dan adviseren wij u een afspraak te maken voor een bezoek aan onze keuken showroom in Utrecht. Wij reserveren dan voldoende tijd voor u. Neem direct contact met ons op voor een afspraak.

5/5