4,9 sterren (324)

5/5

Direct een afspraak maken

5/5
4,9 sterren (324)

Het juiste adres

Een nieuwe badkamer in Utrecht laten realiseren? Dan bent u welkom bij Homeplaza Totaal Wonen. Het kopen van een compleet nieuwe badkamer is een grote stap. U wilt zeker zijn dat u de juiste keuzes maakt, voor nu én voor de toekomst. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een compleet nieuwe badkamer in Utrecht, die van A tot Z aan al uw wensen en eisen voldoet.

Uiteraard denken onze specialisten graag met u mee en zorgen wij voor de juiste professionals om de badkamer in uw woning te realiseren. Wij vertegenwoordigen diverse hoogwaardige merken en zorgen altijd voor een mooie badkamer binnen uw budget. Uiteraard kunt u zich altijd eerst laten inspireren in onze showroom.

Group 11
Group 8
Group 4
Group 10
GROHE logo 1
Group 9
Group 3

Impressie van onze badkamers

Bekijk deze producten in onze showroom

Daarom kies je voor Homeplaza

image 2
NOA Gecertificeerd

Badkamer winkel Utrecht

Onze badkamer winkel in Utrecht vormt een perfecte inspiratiebron voor iedereen die een badkamer in Utrecht wil laten verbouwen of realiseren. U bent bij ons welkom voor een badkamer voor een nieuwbouwwoning, maar uiteraard kunnen wij ook een bestaande ruimte verbouwen of een verouderde badkamer renoveren. Vanuit onze badkamer winkel in Utrecht werken wij met de beste professionals die alle taken zorgvuldig voor u uitvoeren.

Onze showroom is perfect om inspiratie op te doen wanneer u nog niet precies weet wat u wilt. Uiteraard denken wij hierin ook graag met u mee. Het kan goed zijn om punten te noteren waarover u niet tevreden bent in uw huidige badkamer. Dit helpt om te ontdekken wat u wel prettig vindt. In onze badkamer winkel in Utrecht bieden wij u een persoonlijk advies en helpen wij u de perfecte badkamer te vinden.

U kunt een groot deel van onze badkamers in Utrecht bewonderen in de showroom. Dit is niet alleen ideaal om te ontdekken welke sfeer en stijl u precies mooi vindt. Het helpt u ook om goed inzicht te krijgen in de diverse opstellingen en indelingen. Er zijn eindeloos veel badkamers in Utrecht, maar niet elke badkamer zal optimaal tegemoet komen aan uw wensen en behoeften.

Een goede indeling is het halve werk, of het nu om een grote of relatief kleine badkamer gaat. Wij hebben door de jaren heel al veel mooie badkamers in Utrecht mogen realiseren. Deze ervaring nemen wij altijd met ons mee, waardoor wij u in elke situatie van een optimaal advies kunnen voorzien. 

Onze ruime badkamer showroom in Utrecht is natuurlijk een uitstekende plek om ook de details beter te leren kennen. Iets wat bijvoorbeeld vaak vergeten wordt, maar wel heel belangrijk is, is de verlichting voor in de badkamer. In onze badkamer showroom in Utrecht krijgt u een indruk van alle mogelijkheden op het gebied van badkamerverlichting. Hierbij kunt u denken aan zowel directe als indirecte verlichting.

U kunt zich laten inspireren door de mogelijkheden en eenvoudig ontdekken welke sfeervolle én praktische verlichting het best bij u past. Komt u er niet helemaal uit? Dan zijn er in onze badkamer showroom in Utrecht altijd experts aanwezig om met u mee te denken.

Homeplaza Totaal Wonen heeft zich op meerdere vlakken gespecialiseerd. Wij zijn niet alleen uw badkamer specialist in Utrecht, maar u bent ook welkom voor een nieuwe keuken of bijvoorbeeld een nieuwe vloer. Wilt u direct een traprenovatie laten uitvoeren of misschien zelfs wel een bouwproject uitbesteden? Wij bieden de juiste dienstverlening.

Wanneer het om de badkamer gaat, dan is het belangrijk dat deze goed past bij de behoeften van nu én van later. Als ervaren badkamer specialist in Utrecht kunnen wij u hierin altijd adviseren. Wij kijken niet alleen naar het grote geheel, maar besteden juist ook aandacht aan zaken die makkelijk over het hoofd worden gezien. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan voldoende opbergruimte. U kunt altijd rekenen op een optimale begeleiding van uw badkamer specialist in Utrecht.

Is een complete badkamer renovatie niet nodig of wenselijk, maar wilt u een badkamer renovatie in Utrecht laten uitvoeren? Dit is natuurlijk ook mogelijk. Het komt voor dat het vooral wenselijk is dat een badkamer wat meer ‘up to date’ wordt gemaakt, bijvoorbeeld in een jaren dertig woning, waarbij een deel van de originele stijl behouden moet blijven.

Wij voeren de badkamer renovatie in Utrecht graag voor u uit. Hierbij kunnen wij uiteraard ook meedenken over duurzame en slimme oplossingen, bijvoorbeeld om meer energie te gaan besparen. Uw woning wordt direct duurzamer en milieuvriendelijker. Wanneer wij een badkamer renovatie in Utrecht voor u uitvoeren, dan bieden wij u hierin graag een persoonlijk advies.

Wilt u in Utrecht een badkamer uitzoeken die niet alleen comfort biedt, maar ook gemak? Wij kunnen ons dit goed voorstellen. Een badkamer moet uiteraard goed schoongehouden worden. U kunt bij ons in Utrecht een badkamer samenstellen met onderhoudsvriendelijke elementen. Dit zorgt ervoor dat u aanzienlijk minder tijd kwijt bent aan het reinigen van de badkamer.

Zo kunt u kiezen voor een randloos of vuilafstotend toilet, een douchewand met antikalkbehandeling of bijvoorbeeld een kraan met krasbestendig laagje chroom. Uiteraard zijn dit slechts voorbeelden. Als u in Utrecht een badkamer wilt kopen die onderhoudsvriendelijk is, dan staan wij hierin graag voor u klaar.

Een aannemer voor uw badkamer in Utrecht nodig? Bij Homeplaza Totaal Wonen kunt u rekenen op een zeer complete dienstverlening. U kunt niet alleen een mooie badkamer kopen, maar u kunt ook rekenen op de kunde van onze aannemer voor de badkamer in Utrecht.

Wij zorgen ervoor dat het project van begin tot einde helemaal naar wens verloopt, waarna u van de nieuwe badkamer kunt gaan genieten. Uiteraard kunt u altijd eerst een vrijblijvende offerte aanvragen voor het werk van de aannemer voor uw badkamer in Utrecht.

U kunt in onze showroom badkamers in Utrecht bekijken om te ontdekken wat u wel en niet mooi vindt. Wat voor het ene huishouden praktisch is, is voor het andere huishouden juist helemaal niet comfortabel. Door in onze showroom de badkamers in Utrecht te bewonderen doet u goede ideeën op en leert u uw eigen wensen en behoeften kennen.

Onze experts zijn er uiteraard om met u mee te denken, om u te informeren en te adviseren. Wij nodigen u uit om in onze showroom de badkamers in Utrecht te komen bekijken. Wilt u eerst meer weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. 

5/5