4,9 sterren (324)

5/5

Homeplaza Totaal Wonen
de oplossing voor uw wandafwerking

5/5
4,9 sterren (324)

Wandafwerking

Wandafwerking is overkoepelend alles wat te maken heeft met de uitstraling en afwerking van uw wanden. In de basis zijn er drie mogelijkheden voor wandafwerking: verven, behangen of stucen. Een veel gekozen wandafwerking is renovlies. Dit omdat renovliesbehang lichte scheuren en oneffenheden verbergt. Renovlies ziet er stijlvol uit en zorgt voor een egale en strakke muur. Naast renovliesbehang is stucen ook een veelgekozen wandafwerking. Hierbij heeft u keuze uit verschillende structuren.  

Advies nodig? Homeplaza Totaal Wonen geeft u vakkundig advies en denkt met u mee in uw wensen.

Maak een afspraak

ezgif.com gif maker 1

Impressie van onze wandafwerking

Bekijk deze producten in onze showroom

Daarom kies je voor Homeplaza

image 2
NOA Gecertificeerd

Alles op een rij over wandafwerking bij Homeplaza Totaal Wonen

Stucen, verven of behangen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Gaat u verven met gewone verf of gaat u aan de slag met latex verf? Welke soorten behang bestaan er? Wij geven antwoord op al uw vragen!

Behangen kan op heel veel verschillende manier: met regulier behang, glasvliesbehang of renovlies behang. Maar ook vinylbehang en textielbehang is mogelijk.

Goed om te weten is dat elk behangsoort zijn eigen kenmerken heeft. Zo moet de één een egaal ondergrond hebben om het aan te brengen en kun je met de andere behangsoort juist heel goed scheurtjes wegwerken. Zorg ervoor dat u uw wensen op een rij heeft. Wij geven u graag passend advies, zodat u hier met een gerust gevoel een goede keuze in kunt maken.

Wanneer u beschadigingen in uw muur wilt oplossen, de kleur wilt aanpassen of een frisse nieuwe uitstraling van uw woning wilt creëren, dan is traditioneel sauswerk daar zeer geschikt voor.

Afhankelijk van uw budget, de grootte van de muren en uw situatie, kijken wij naar de beste oplossing voor uw wensen.

Met stucwerk geeft u uw muren en plafonds een strakke, moderne aanblik. Het ziet er weer uit als nieuw. Daarnaast kan stucwerk bovendien brandvertragend en isolerend werken.

Ook worden scheuren weggewerkt en licht zal beter over de ruimte verdeeld worden. Zeker in een woningrenovatie adviseren wij stucwerk uit te laten voeren.

  • Aanbrengen van behang van de beste kwaliteit.
  • Aanbrengen van scheuroverbruggend glasweefselbehang.
  • Sausen of spuiten van stucwerk of glasvezelbehang.

“Maak van uw wensen werkelijkheid met Homeplaza wandafwerking!”

Neem telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in en wij antwoorden u zo snel mogelijk.

5/5