4,9 sterren (324)

5/5

Homeplaza Totaal Wonen de oplossing voor uw renovatie

5/5
4,9 sterren (324)

Wat zeggen anderen over Homeplaza?

Peter Zandvoort
Peter Zandvoort
Lees verder
In november 2018 mijn nieuwe keuken gekocht bij Homeplaza. Tot op de dag van vandaag blij mee. Ik wilde in eerste instantie een andere indeling, alleen door advies vanuit Homeplaza toch de indeling aangepast. In het begin twijfelde ik of ik hier goed aan had gedaan. Maar ik ben er heel erg tevreden mee, super praktisch!
Marjan Oosterbeek
Marjan Oosterbeek
Lees verder
Mijn oude badkamer laten slopen en een nieuwe laten plaatsen door Homeplaza. 3 weken voordat ze mijn nieuwe badkamer zouden plaatsten heb ik de afspraakdatum moeten verzetten. Dit was geen probleem. Heel blij met mijn nieuwe badkamer. Bedankt!
 Feik de Leeuw
Feik de Leeuw
Lees verder
Vanaf het eerste moment in de showroom Utrecht tot en met de oplevering van de keuken ontzettend positief over de mannen van Homeplaza. Veel opties, objectief, meedenken en niet te gehaaid op verkoop (in veel gevallen werden juist de goedkopere opties geadviseerd), nemen de tijd tijdens het advies. Top.
Kees Vogel
Kees Vogel
Lees verder
Gisteren hebben de mannen van Homeplaza een volledig nieuwe vloer (Vinyl Roomscene) aangelegd (112m2). Binnen 6 dagen opgeleverd inclusief hoge en lage plinten. De mannen waren super vriendelijk. Ik ben super tevreden met het resultaat en ze hebben alles netjes opgeruimd.
Koen Hoogeveen
Koen Hoogeveen
Lees verder
In één woord geweldig! Homeplaza is een vakkundig bedrijf met goede communicatie richting de klant. De oplevering was foutloos en heel de keuken stond er binnen 5 uurtjes (inclusief aansluiting). Daarna bleven de mannen nog even om alles stap voor stap uit te leggen. Alles is keurig volgens afspraak gegaan. Ik beveel Homeplaza aan.
Aad den Oever
Aad den Oever
Lees verder
Ik ben 67 en ik was 4 maanden geleden op zoek naar een senioren badkamer. Ik ben naar verschillende sanitair winkels gegaan, alleen kreeg ik steeds niet het juiste advies (voor mijn gevoel). Bij Homeplaza heb ik in totaal 4 afspraken gehad om alles tot in de details te bespreken. Van antisliptegels tot en met de indeling, ze hebben uitgebreid de tijd voor mij genomen. Vorige week is mijn nieuwe badkamer opgeleverd. Bedankt mannen van Homeplaza!
Betul Yildiz
Betul Yildiz
Lees verder
Ik kwam voor alleen een badkamer bij Homeplaza, maar ik heb ook meteen een compleet nieuwe WC aangeschaft. De interieurstyliste had zowel een tekening van de nieuwe badkamer gemaakt als van de WC. Bedankt!
Christa Rebel
Christa Rebel
Lees verder
Vorige week een volledig nieuwe vloer (Aqua Abruzzo) laten aanleggen door Homeplaza. In totaal 139m2. In 3 dagen opgeleverd inclusief hoge witte plinten. Ik ben super tevreden met het resultaat.
Linda Verdaan
Linda Verdaan
Lees verder
Een badkamer met gietvloer aangeschaft bij Homeplaza. We zijn er heel blij mee. Precies zoals het op de tekening stond. In het echt ziet het nog mooier uit.
Max Kramer
Max Kramer
Lees verder
Twee maanden geleden is ons nieuwbouwhuis opgeleverd. Wandafwerking en vloer (totale woning) laten doen door Homeplaza. Van het begin tot het einde is er goed met ons meegedacht. Veel creatieve oplossingen geboden en een goede service. De mannen van Homeplaza zijn alle afspraken nagekomen! Wij zijn zeer tevreden.
Mustapha El Houssi
Mustapha El Houssi
Lees verder
Wij hebben een complete keuken gekocht voor ons nieuwbouwhuis en zijn heel tevreden over het proces en (niet geheel onbelangrijk) het resultaat. Ik twijfelde tussen 2 kleuren, wit of zwart. Homeplaza heeft daarom twee tekeningen gemaakt (zonder extra kosten) zodat ik een beeld had hoe het eruit zou komen te zien. Uiteindelijk toch voor zwart gegaan.
Erdem Kahveci
Erdem Kahveci
Lees verder
Wij zijn zeer tevreden met de aankoop van onze nieuwe keuken (Touch keuken). Wij werden in de showroom super goed geholpen door Yusuf. Van indeling tot de kleuren en materialen. Top bedrijf.
Evert Heemsbergen
Evert Heemsbergen
Lees verder
8 weken geleden is ons nieuwbouwhuis opgeleverd (twee weken na opleverdatum). De badkamer die wij bij Homeplaza hadden aangeschaft heeft daarom twee weken moeten wachten. Ook hebben zij de planning moeten aanpassen. Een aantal keer gebeld met Homeplaza en ik ben super tevreden over hoe alles alsnog goed is gekomen.
Rik Karreman
Rik Karreman
Lees verder
Vier maanden geleden mijn sleutels mogen ontvangen voor mijn nieuwe woning! Een jaren 30 woning in Utrecht. Van het slopen tot het aan aanleggen van een nieuwe vloer, wandafwerking en een nieuwe keuken. Van het eerste bezoek in de showroom tot aan de afronding en oplevering grote klasse.
Rijk Wijde
Rijk Wijde
Lees verder
Was een erg prettig gesprek met Yusuf, de verkopers kwamen met goede ideeën waar wij zelf niet aan gedacht hadden. We zijn tot nu toe erg tevreden en we zijn erg benieuwd naar onze nieuwe keuken (levering over 2 weken)!
Vorige
Volgende

Laat ook een review achter.

Was uw tevreden met onze service? Laat dan hier een review achter.