4,9 sterren (324)

5/5

Homeplaza Totaal Wonen de oplossing voor uw badkamer

5/5
4,9 sterren (324)

Badkamer kopen?

Een nieuwe badkamer: een complete badkamer kopen doet u niet zomaar. U wilt zich natuurlijk eerst verdiepen in de stijlen, producten en indelingen die mogelijk zijn. Van badkamer demontage tot aan het plaatsen van uw nieuwe badkamer: Homeplaza regelt het van A tot Z. Voor elk budget, stijl en badkamerformaat. Ontdek onze merken en laat u inspireren!

Maak een afspraak

Group 11
Group 8
Group 4
Group 10
GROHE logo 1
Group 9
Group 3

Impressie van onze badkamers

Bekijk deze producten in onze showroom

Tips voor het kopen van uw droom badkamer

Het allerbelangrijkste bij een nieuwe badkamer uitzoeken is dat u uw wensen goed duidelijk hebt.

  • Wilt u liever naast elkaar bij het badmeubel kunnen staan? Kies dan voor een dubbele wastafel met twee kranen.
  • Vindt u het vervelend om ‘s ochtends met uw blote voeten op de koude tegels te staan? Kijk dan eens naar vloerverwarming.

Schrijf op wat u vervelend vindt in uw huidige badkamer en schrijf vervolgens ook uw wensen op. Vindt u het lastig om een oplossing voor uw irritaties te vinden? Onze adviseurs denken graag met u mee. Voor iedere badkamerfrustratie is er wel een oplossing te vinden!

Veel irritaties worden weggenomen wanneer het probleem van te weinig ruimte wordt opgelost. Zorg er daarom voor dat je nieuwe badkamer goed wordt ingedeeld.

  • Heeft u een kleine badkamer? Kies voor compacte producten, zoals een compact toilet of een extra ondiep badmeubel.

Badkamerverlichting is één van de zaken die vaak te snel worden gekozen. Zonder stil te staan bij de functie ervan. De verlichting bepaalt de sfeer in de badkamer én hoort ook functioneel te zijn. Ons advies: denk na over sfeervolle en praktische verlichting.

  • Heeft u geen raam in de badkamer? Dan is verlichting nóg belangrijker. Zorg ervoor dat u gaat voor verlichting die het daglicht kan nabootsen.

Uiteraard kunnen wij bij een complete badkamerrenovatie met u meedenken in het plaatsen van een raam, indien mogelijk.

Woont u alleen of samen met huisgenoten? Is het belangrijk dat iedereen zijn of haar eigen opbergruimte krijgt? Bedenk van tevoren of een extra zijkast nodig is.

Bespaar uzelf de vele schoonmaakbeurten en kies voor veel producten verkrijgbaar die erg onderhoudsvriendelijk zijn.

  • Denk hierbij aan een douchewand met antikalkbehandeling, een toilet met een randloos of vuilafstotend design of een kraan met een krasbestendige chroomlaag.

Dit soort extra productopties maken schoonmaken een stuk eenvoudiger en zorgen ervoor dat u geen uren in de nieuwe badkamer aan het poetsen bent.

Een badkamer koopt u niet voor even. Intensief gebruik zorgt ook voor veel water verbruik. Dat is nadelig voor zowel het milieu als uw portemonnee. Denk aan duurzame slimme oplossingen om uit beide factoren uw voordeel te halen.

  • Een waterbesparende douche, een zelfsluitende fonteinkraan of een elektronische wastafelkraan zijn erg milieuvriendelijk en daarom zeker het overwegen waard.
5/5